Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store

Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store

De pc-versie van de aankomende game Oddworld: Soulstorm wordt gelanceerd als een exclusieve game op de Epic Games Store. Dit wordt bekend via een tweet van het Oddworld-account.

In de betreffende tweet wordt via een bericht van Oddworld-bedenker Lorne Lanning benoemd hoe Epic Games de ontwikkelaar van financiële steun voorzag om de ontwikkeling van de game te kunnen bewerkstelligen. In ruil voor deze financiële steun ging Oddworld ermee akkoord om de game op de pc-versie exclusief te lanceren op de Epic Games Store.

"We hebben Soulstorm voor honderd procent zelf gefinancierd. Soulstorm is ons meest ambitieuze game ooit en wij zijn erop gebrand om een geweldige game te maken met de hoogst mogelijk kwaliteit. Om echter de versie van Soulstorm te creëren die wij wilden was er extra financiële steun benodigd", aldus Lanning.

Verder benoemd Lanning dat het als indie-uitgever belangrijk is om de partnerships te evalueren die helpen bij het bereiken van die ambities en tegelijkertijd de visie voor Soulstorm in stand houden. Daarnaast benadrukt Lanning dat de consoleversie net als de pc-versie op dezelfde datum in 2020 lanceert.

Oddworld: Soulstorm lanceert in 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oeh yes. Kan niet wachten op alle entitled schreeuw meningen van verwende gamertjes. Ik pak de popcorn alvast.

0
test

@Sander999 Hoe #$^@* durven ze! IK WIL HET OP STEAM &%$@, Epic is stom. Hahaha

0
test

100% zelf gefinancieerd maar toch nog extra nodig van Epic, dan is het niet 100% lijkt me...

0
test

@HunterSeeker Vergeet niet dat Epic maar een 12% cut op sales neemt in tegen stelling tot Steam met zijn 30%. Daarnaast is een extra zak geld zonder ook maar een enkele game te verkopen altijd mooi meegenomen toch?

0
test

@FishSt1ck Klopt, door die zak met geld is het financieel risico dat ze namen door de game zelf te financieren gedekt. Ik begrijp wel dat men hierom games op de Epic store uitbrengen, maar Epic moet de store echt eerst gigantisch gaan verbeteren voordat ik overweeg deze te gaan gebruiken. Trouwens de vertaling is niet echt super. Zoals ik het lees zeggen ze dat ze de hele tijd alle kosten van het maken van de game zelf betaald hebben, maar om de gewenste productiekwaliteit te halen extra financiering nodig hebben. Deze geeft Epic hun in ruil voor exclusiviteit op de Epic Store.

0

Aanbevolen voor jou