Pc-versie Horizon Zero Dawn gaat minder patches ontvangen

Pc-versie Horizon Zero Dawn gaat minder patches ontvangen

Guerrilla Games gaat minder tijd besteden aan het patchen van de pc-versie van Horizon Zero Dawn, aangezien de focus meer komt te liggen op de ontwikkeling van vervolg Horizon Forbidden West.

Dat heeft de Amsterdamse ontwikkelaar aangegeven tijdens de uitgave van een nieuwe patch voor de pc-versie van Horizon Zero Dawn. De update wist enkele crashes en verbetert hoe de game draait.

In de patch notes geeft Guerrilla aan de focus naar het vervolg te plaatsen. "Terwijl ons team Horizon Forbidden West blijft ontwikkelen, gaan we na deze patch minder frequent updates uitgeven voor Horizon Zero Dawn Complete Edition op pc. Wel blijven we de plekken waar onze community actief is monitoren."

Horizon Forbidden West werd vorig jaar tijdens een PlayStation 5-presentatie onthuld en moet voor zover bekend dit jaar op PlayStation 5 en PlayStation 4 uitkomen. Een pc-versie is niet aangekondigd, maar Horizon Zero Dawn kwam ook pas een paar jaar na release op PS4 naar pc.

Horizon Zero Dawn
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben weer begonnen met HZD sinds gisteren op de pc. Wat draait ie lekker joh! Ik heb alles op ultra behalve de shadows, en ik kom niet onder de 120fps.. En wat ziet het er mooi en vet uit. Heb de game uitgespeeld op ps4 in de eerste week dat ie uitkwam maar het verschil tussen 30fps en hoger is echt wel lekker haha!

0

Aanbevolen voor jou