PC-versie Final Fantasy XIV in september, PS3-versie in 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een speciale editie van de nieuwe MMO van Square Enix ligt op 22 september in de Europese winkels. Hiermee krijgen spelers een week eerder toegang tot de game. Deze speciale editie bevat onder andere een DVD met een documentaire over hoe de game tot stand is gekomen, een pas waarmee spelers iemand kunnen uitnodigen om ook te spelen, een kaart van de speelwereld en de standaard dertig dagen gratis online gameplay.

Toegang tot FFXIV kost 12,99 euro per maand. Ieder extra personage dat aangemaakt wordt kost 3 euro. Prijzen voor de PS3-versie van de game worden later bekendgemaakt. Er wordt verwacht dat er een bèta van de game in juli start. Mensen kunnen zich op de website van FFXIV aanmelden hiervoor.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou