Pc-versie Death Stranding uitgesteld

Pc-versie Death Stranding uitgesteld

De pc-versie van Death Stranding is een maand uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Kojima Productions bekend in een statement.

Death Stranding kwam vorig jaar al uit op PlayStation 4. Dit jaar moest op 2 juni de pc-versie van de game verschijnen, alleen is de release nu met meer dan een maand uitgesteld naar 14 juli. De reden hiervoor is dat de gamestudio tijdelijk dicht gaat vanwege het coronavirus. In een verklaring zegt Kojima Productions dat dit het team wat meer ruimte geeft, terwijl de thuiswerkoproep van kracht is. De volledige verklaring is hieronder te lezen.

Death Stranding is nu beschikbaar op PlayStation 4. De pc-versie moet nu 14 juli uitkomen. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zitten hier mensen nog op te wachten dan? Je kunt ook gewoon https://store.steampowered.com/app/1214280/Walking_Simulator/ gratis downloaden. Mads Mikkelsen and Norman Reedus it not included!

0
test

@TheDeeGee Grappig, iemand die de game zelf niet gespeeld heeft of hooguit 5 minuten zal dit inderdaad denken. Of je wil gewoon grappig zijn, in dat geval is diezelfde grap al tot in den treure het internet rond gegaan. Dus niet meer grappig (ik heb echt wel een gevoel voor humor, de 1e keer was ie namelijk wel leuk, ongeveer een jaar voor de game uberhaubt uit was.) En ja, hier zitten mensen op te wachten.

0
test

@TheDeeGee Je kan toch ook Desert Bus gaan spelen? 🤣

0
test

@bigds9fan of bij post.nl gaan werken....

0
test

@niqomipa Gelukkig niet, review van Worth A Buy was genoeg.

0
test

@TheDeeGee Ondanks de worthabuy review had ik `m toch in huis gehaald, omdat er ook veel positieve reviews zijn. 50 50 kans dus. Mijn ervaring was dat worthabuy spot on was.

0

Aanbevolen voor jou