Pc-versie Crysis Remastered bevat 'Can it Run Crysis?'-modus

Pc-versie Crysis Remastered bevat 'Can it Run Crysis?'-modus

De pc-versie van het aankomende Crysis Remastered krijgt een speciale modus genaamd 'Can it Run Crysis?'.

De naam van de modus is gebaseerd op een meme. Toen de oorspronkelijke Crysis uitkwam, konden veel pc-systemen het spel niet optimaal draaien, en dit is jarenlang zo gebleven. De vraag of iemands systeem dan ook fatsoenlijk Crysis kon draaien, werd een grap op zich.

De 'Can it Run Crysis?'-modus is exclusief op pc beschikbaar en vraagt volgens Crytek alles van de hardware van spelers. Het bedrijf deelde een screenshot van hoe de game er uit ziet in de modus.

De first person shooter Crysis verscheen oorspronkelijk in 2007 op pc en is van Crytek, de makers van de eerste Far Cry. In de game verkennen spelers een tropisch eiland waar Noord-Koreaanse soldaten een mysterieuze technologie aan het onderzoeken zijn. Spelers zijn uitgerust met een nanosuit, waarmee ze bovenmenselijke krachten ter beschikking hebben. De remaster verschijnt op 18 september op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie is al beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Destijds kon mijn pctje het spel draaien met 40fps. Prima te spelen maar soms wel flinke framedrops tot 20fps. Pctje begon toen wel een beetje te janken. Nu een aantal jaren verder speelt het spel wel veel beter op een betere pc 😜

0
test

je ziet duidelijk de gigantische schaduwafstand... Is natuurlijk bizar makkelijk om op die manier het spel superzwaar te maken. Is meer een gimmick op deze manier, maar goed zo presenteert het zich ook, dus niet veel te klagen. Maarja, in Crysis 1 was het verschil tussen high en very high gigantisch, dat zien we bijna nooit meer.

0

Aanbevolen voor jou