PC-versie Battlezone uit 1998 krijgt remaster | Gamer.nl

PC-versie Battlezone uit 1998 krijgt remaster | Gamer.nl

Rebellion werkt naast de VR-versie van Battlezone aan een remaster van de uit 1998-stammende pc-versie. Dit meldt de ontwikkelaar middels een blog.

Op E3 kondigde de Britse ontwikkelaar aan te werken aan een Virtual Reality-versie van Battlezone, die gebaseerd is op de gelijknamige game die in 1983 voor de Atari 2600 verscheen. 

'Voor de fans'

De reacties die hierop volgden, deden de ontwikkelaar besluiten ook Battlezone uit 1998 onder handen te nemen: “we weten dat een aantal van jullie fan zijn van de Battlezone-games die Activision in 1998 en 1999 uitbracht. Die games gaven de franchise nieuw elan door hun baanbrekende combinatie van first-person shooter en real-time strategy (…) We hebben jullie comments, artikelen, emails en reacties gelezen en we hebben gezien hoeveel jullie van deze games houden, dus willen we nog iets aankondigen: we zijn verheugd te melden dat we ook werken aan een remaster van de pc-versie van Battlezone uit 1998”.

Rebellion geeft bovendien aan dat de remaster zich in een vroege ontwikkelfase bevindt – een releasedatum en beeldmateriaal ontbreken om die reden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou