'Pc-versie Assassin's Creed: Unity komt niet later' | Gamer.nl

'Pc-versie Assassin's Creed: Unity komt niet later' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"We mikken er altijd om op om al onze games op alle platformen tegelijkertijd te brengen", zo geeft Phord-Toy aan. In hetzelfde interview geeft Phord-Toy aan dat Ubisoft "erg succesvol is geweest in het tegelijkertijd verschepen van titels in het recente verleden, dus we zijn vol vertrouwen dat dit ook lukt met A a in's Creed: Unity".

Tot op heden is alleen de eerste A a in's Creed tegelijkertijd voor pc en consoles verschenen. Bij recentere uitgaven van de serie lukte dit echter niet. Bij A a in's Creed 4: Black Flag was het nog zo dat de pc-versie enkele weken na de release van de consoleversies verscheen. Ook A a in's Creed 3 voor PC verscheen later dan de consoleversies. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou