Pc-spelers Hitman 3 kunnen nu levels uit vorige games importeren

Pc-spelers Hitman 3 kunnen nu levels uit vorige games importeren

Het is voor pc-spelers van Hitman 3 nu mogelijk om levels uit de vorige twee games te importeren.

Mensen moeten daarvoor wel de vorige twee games hebben gekocht. Er zijn 'Access Passes' voor Hitman en Hitman 2, die alleen kunnen worden geclaimd bij aankoop van die games. Wanneer deze zijn gekozen, kan Hitman 3 opnieuw worden opgestart en zitten de levels uit die games in de meest recente Hitman. 

Hiervoor moet wel het IOI Account worden gelinkt aan de platforms waarop men de Hitman-games heeft gekocht. Hitman 3 is namelijk alleen beschikbaar op Epic Games Store, terwijl de vorige games ook op Steam staan.

In januari lieten Hitman-fans van zich horen toen duidelijk werd gemaakt dat Hitman 2-eigenaren met Steam de game opnieuw moesten kopen om de levels in Hitman 3 te kunnen spelen. Dit vanwege licentieproblemen tussen Steam en Epic Games Store. Ontwikkelaar IO Interactive maakte al snel duidelijk dat dit toch niet het geval was en dat het samen met de bedrijven aan een oplossing werkte, die er nu dus is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gewoon dingen die je al ruim voor de launch geregeld had moeten hebben. Ik vraag me soms af of dit nou bewust gedaan wordt voor marketing ( wij luisteren naar de fans > slechte publiciteit ( wat al 'niet bestaat' ) wordt goede publiciteit ), of dat ze gewoon echt lak hebben aan de mensen en het erop gooien van 'weet je, misschien slikken ze het wel en gaan ze deel 1 en 2 wel weer opnieuw kopen! Either way is het super triest.

0
test

Best netjes van ze dat dit überhaupt kan. Doet me denken aan Bethesda, waar je je Bethesda Launcher game later ook nog in Steam kon toevoegen. Zoiets was een tijdje terug nog ondenkbaar.

0

Aanbevolen voor jou