PC-patch Need For Speed: The Run geeft framerate vrij | Gamer.nl

PC-patch Need For Speed: The Run geeft framerate vrij | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De framerate van het spel was voorheen vastgezet op dertig frames per seconde. Sinds de patch kunnen spelers een hoger aantal bereiken, mits zij de v-sync-optie uitzetten. De negen nieuwe auto's zijn onderdeel van de Signature Edition Booster Pack, downloadbare content die eerder voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versie van de game is uitgebracht.

De nieuwe wagens betreffen de Puppet Chevy El Camino SS, de Fatlace Ni an Skyline 2000GT-R, de Venom Ni an 370Z, de Scoundrel Subaru Impreza WRX STi, de Victory BMW M3 Sport Evolution, de Nicolas Mazda RX-7, de Mega Ni an GT-R (R35), de Falken Porsche 911 GT3 en de Conroy Ford GT. 

De patch lost verder het probleem op dat spelers die te ver naast het wegdek rijden, teruggezet worden naar het laatste checkpoint. Na de update worden zij weer op dezelfde positie geplaatst als waar zij de weg verlieten. Ook is er een Quick Match-optie toegevoegd aan de multiplayermodus van het spel.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou