Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Owlcat Games heeft het volgende deel uit de Pathfinder-reeks aangekondigd, genaamd Wrath of the Righteous.

Pathfinder: Wrath of the Righteous is een klassieke role playing game vergelijkbaar met het vorige deel Kingmaker. Toch wordt het geen expliciet vervolg op Kingmaker, maar de game is eveneens gebaseerd op de tabletop. De ontwikkelaar wil in het volgende deel experimentele elementen uit het vorige deel verder verkennen.

De nieuwe Pathfinder-game bevat bijvoorbeeld het Mythic-progressiesysteem, bekend van de tabletop-variant. Wat de Mythic-krachten precies inhouden in nieuwe game is nog niet geheel duidelijk. Bij het bordspel is het echter zo dat spelers via op deze manier krachtig genoeg kunnen worden om complete gebieden onveilig te maken. Daarnaast worden er nieuwe classes aan de game toegevoegd. Zo kunnen spelers in Wrath of the Righteous het pad volgen van de heks en het orakel. Bovendien is er een nieuwe optie aanwezig in the Age of Lost Omens.

Hoofdschrijver Alexander Komzolov en creatief directeur Alexander Mishulin keren beide terug in hun bekende rollen. Naast deze twee gevestigde namen gaat ook de bekende rpg-schrijver Chris Avelonne, bekend vanFallout: New Vegas weer werken aan het project.

Vooralsnog is er geen releasedatum gecommuniceerd door Owlcat Games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De ontwikkelaar wil in't volgende deel experimentele elementen uit 't volgende deel verder verkennen...... Ehm wat?

0

@darkmanwls tijdreizen dus lijkt me duidelijk

0

Aanbevolen voor jou