Patent ontdekt voor Microsoft-smartphone met gamepad | Gamer.nl

Patent ontdekt voor Microsoft-smartphone met gamepad | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het ontwerp toont een smartphone met een zogenaamd slider-model, vergelijkbaar met de Sony Eric on Xperia Play. In het uitschuifbare deel kunnen verschillende modules worden geklikt, zoals een gamecontroller of een toetsenbord. Het is onduidelijk of Microsoft ook daadwerkelijk werkt aan de Windows-telefoon.

In 2010 lanceerde het bedrijf twee smartphones in de Verenigde Staten die een grote flop bleken. De telefoons zijn later opnieuw gelanceerd als goedkope telefoons voor tieners. In de mobiele markt is Microsoft vooral actief met zijn mobiele besturing ysteem Windows Phone 7. Het bedrijf biedt zelf geen telefoons aan met het besturing ysteem, die worden gemaakt door bedrijven als Samsung, HTC en LG.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou