Patch voor Halo: The Master Chief Collection verbetert matchmaking | Gamer.nl

Patch voor Halo: The Master Chief Collection verbetert matchmaking | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch zorgt ervoor dat de matchmaking minder lang duurt en minder vaak mislukt. Ook krijgen spelers meer informatie te zien, zoals hoe ver het matchmakingproces is. Spelers kunnen anderen bovendien niet langer uit dit proces halen.

Verder is de algemene stabiliteit van de matchmaking verbeterd. Naast deze verbeteringen verhelpt de patch ook enkele bugs in de singleplayer van Halo: Combat Evolved, Halo 2 en Halo 2: Anniversary.

Halo: The Master Chief Collection kampt sinds zijn lancering begin vorige week al met multiplayerproblemen, waardoor spelers lang moesten wachten voordat zij aan een multiplayerse ie konden beginnen. De ontwikkelaar kwam eerder ook al met een patch die de matchmaking verbeterde, met name door enkele problematische playlists tijdelijk te schrappen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou