Patch voor Ghostbusters na anderhalf jaar uitgebracht | Gamer.nl

Patch voor Ghostbusters na anderhalf jaar uitgebracht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het betreft een probleem met een viertal Achievements die niet worden vrijgespeeld, ondanks dat spelers wel aan de vereisten voldoen. De patch zou dit probleem moeten oplo en. "The Ghostbusters Xbox 360 multiplayer-patch is nu beschikbaar!", schrijft Terminal Reality op zijn Facebook-pagina. "Veel dank aan al onze fantastische fans voor hun geduld en de voortdurende steun! De volgende stap is om die achievements te krijgen, en er zitten een paar mooie bij!"

De studio heeft ook een webpagina gemaakt waarop wordt uitgelegd hoe de Achievements verkregen kunnen worden. Op het forum van website Xbox360Achievements.org melden bezoekers echter dat er nog steeds problemen zijn met het behalen van sommige Achievements. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou