tegenover Eurogamer bekendgemaakt. "We hebben al een patch gemaakt op basis van feedback van spelers nadat de demo was uitgegeven en nu zijn we bezig met nog een patch, die [hopelijk] deze week verschijnt. Zo bieden we gamers de best mogelijke ervaring", aldus de vertegenwoordiger. Volgens hem verandert er echter niets aan de basiselementen van FIFA 10, maar focust de update zich vooral op het verbeteren van de stabiliteit van de onlinemodi. Game Face wordt verbeterd en Live Season krijgt een nieuwe lancering. Ook moet de update de verbindingsproblemen van online-games, die spelers van de PS3-versie tegenkomen, tegen gaan.

Eerst toestemming geven

Verder krijgen de Club Mode en de Manager Mode een grote update om de speelbaarheid te verbeteren. Zo kan de computer niet langer spelers verkopen zonder jouw toestemming en wordt de assistentie die keepers bieden verbeterd. Ook worden de budgetten in het spel aangepast.

Meer informatie over de inhoud van de update en de datum dat de update beschikbaar is zijn volgens de woordvoerder binnenkort beschikbaar.