Patch voor Dante's Inferno moet vastlopers verhelpen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit valt te lezen op de Twitter van Visceral Games, de ontwikkelstudio achter Dante's Inferno. De greed bug zorgt er voor dat spelers vast komen te zitten in de game.De greed bug doet zich bij sommige spelers van Dante's Inferno voor bij het bereiken van de vierde cirkel van de hel. Een bepaalde hendel kan bij deze bug niet omgezet worden en zorgt ervoor dat de speler niet meer verder kan spelen. De ontwikkelaar werkt op dit moment aan een patch die er voor zorgt dat dit probleem wordt opgelost. Wanneer de patch precies komt is niet bekend.

De Goddelijke Komedie

Dante's Inferno kwam begin februari uit op Xbox 360 en PlayStation 3 en is gebaseerd op De Goddelijke Komedie van Dante Alighieri. In de game moeten spelers negen cirkels van de hel trotseren om hun geliefde te redden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou