Patch Shogun 2 voegt 40 tegen 40-veldslagen toe | Gamer.nl

Patch Shogun 2 voegt 40 tegen 40-veldslagen toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch dient ter voorbereiding van het uitbreidingspakket Fall of the Samurai, dat morgen verschijnt. In de patch worden naast de grotere veldslagen ook 22 nieuwe multiplayermaps toegevoegd die in het uitbreidingspakket zitten. Dit zorgt ervoor dat spelers van Shogun 2 het op dezelfde maps kunnen opnemen die kopers van Fall of the Samurai krijgen bij het uitbreidingspakket. De patch lost daarnaast verschillende problemen op die spelers hadden met zeeslagen en verkort ook de laadtijden in de campagnes van Shogun 2. De volledige lijst van aanpa ingen te vinden op het forum van Total War Center.

Infographic

The Creative A embly onthulde onlangs ook een infographic over Shogun 2. In totaal hebben spelers sinds de lancering van het spel in maart vorig jaar 24 miljoen generaals vermoord met ninja's en gemiddeld 7,1 campagnes gespeeld. De populairste clan is de Shimazu. In de infographic is daarnaast te zien dat alle spelers samen Shogun 2 opgeteld 1754 jaar hebben gespeeld.



Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou