Patch hint naar nieuwe locatie voor Watch Dogs | Gamer.nl

Patch hint naar nieuwe locatie voor Watch Dogs | Gamer.nl

De nieuwste patch van Watch Dogs 2 voegt een gesprek aan de laatste cutscene toe die hint naar de toekomst van hackersgroep DeadSec. Twee ongespecificeerde personen besluiten een telefoontje te plegen naar Brixton in Londen.

In de onderstaande video is het gesprek te beluisteren, na het uiteraard spoiler-gevoelige einde van de game. Voordat spelers weer de controle krijgen over hoofdpersoon Marcus Holloway, verschijnt een animatie die het geluid van het gesprek weergeeft. De naam van het audiobestand dat wordt afgespeeld bevat coördinaten die linken naar het Brixton-gebied in Londen. Skip naar 2:15 om het volgende gesprek te horen:

Man 1: How much of this is hyperbole? Has it really gone global?%NEWLINE%Man 2: There are new Dedsec cells popping up everywhere. The Middle East, South America, Europe. And not just them. We can’t even keep up with all the new hacktivist groups.%NEWLINE%Man 1: Alright. Make the call.%NEWLINE%Man 2: You Sure?%NEWLINE%Man 1: Do it.%NEWLINE%

De patch is 10 GB groot en is bedoeld om bugs te fixen, kleding toe te voegen en de game klaar te maken voor aankomende dlc. Hoewel de uitbreidingen gepland stonden om zich in San Fransisco af te spelen, zou het dus ook een hint kunnen zijn naar dlc voor Watch Dogs 2, in plaats van de locatie van de eventuele derde game in de franchise.

Kotaku vroeg Ubisoft om opheldering, maar die wist enkel te melden: ''Het productieteam wilde iets extra's toevoegen aan het einde van de campaign om de Watch Dogs-lore uit te breiden en te hinten naar de eventuele toekomst van DedSec.''

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou