Patch 1.5 voor Home brengt real-time multiplayer | Gamer.nl

Patch 1.5 voor Home brengt real-time multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook kunnen ontwikkelaars beschikken over meer functies van de Havoc physics engine. Hierdoor krijgen ze meer controle over ma a, snelheid en botsingen voor de games die ze maken. Grafische aanpa ingen zorgen ervoor dat animaties soepeler gemaakt kunnen worden en de framerate van games verhoogd kan worden. De eerste game die gebruikmaakt van de functies in patch 1.50 is de Audi S1 Sled Multiplayer-game.

"Het ontdekken van games kan erg natuurlijk zijn. Je loopt door de wereld en ziet mensen spellen spelen terwijl deze nog onbekend voor je zijn. Je loopt er naartoe om te kijken wat het precies is en plots bevind jij je in een gamewereld via een naadloze overgang", legde PlayStation Home director Jack Buser in maart uit met betrekking tot de nieuwe real-time multiplayerervaring.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou