'Pas twee uur van Batman: Arkham City bekend' | Gamer.nl

'Pas twee uur van Batman: Arkham City bekend' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Rocksteady heeft de afgelopen tijd meerdere malen informatie vrijgegeven over Batman: Arkham City, zoals figuren die hun opwachting zullen maken, nieuwe gadgets en inzichten in het verhaal en de locaties die spelers aandoen in Arkham City. Hill verzekert hen er nu van dat al deze informatie slechts de eerste twee uur van het spel beslaat, en dat er nog genoeg verra ingen in de game zullen zitten.

"We zijn trots op het verhaal dat we hebben geschreven voor deze game en we willen dat mensen het pas ervaren wanneer ze het zelf spelen. Er zaten al een aantal verra ingen in Arkham Asylum en je zult hier ook zeker bij Arkham City op stuiten", aldus Hill.

Het uitspelen van Arkham City kost tenminste acht uur, zo stelde marketing manager Dax Ginn in maart. Naast het hoofdverhaal kunnen spelers onder meer zijmi ies doen en op zoek gaan naar verborgen trofeeën en andere extra's. Batman: Arkham City komt uit voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC en staat gepland voor een release op 19 oktober.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou