Part time Ufo, Tropico 6 en meer naar Nintendo Switch

Part time Ufo, Tropico 6 en meer naar Nintendo Switch

Nintendo heeft aangekondigd dat Part Time Ufo en Tropico 6 onder andere naar de Nintendo Switch komen in een nieuwe Nintendo Direct Mini Partner Showcase.

Part Time Ufo wordt ontwikkeld door HAL Laberatory, bekend van de Kirby-games en de eerste Super Smash Bros.-titels. In de game besturen spelers een Ufo die puzzels oplost door objecten te verplaatsen. De game kan ook in co-op gespeeld worden en is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Verder komt Tropico 6 op 6 november naar de Switch en komen Griftlands, Surviving the Aftermath en Story of Seasons: Pioneers of Olive Town volgend jaar naar de console.

Tot slot onthulde Nintendo nieuwe beelden van Immortals Fenyx Rising en Bakugan: Champions of Vestroia voor de Switch.

Bekijk hieronder de volledige presentatie.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Griftlands is een game die perfect bij de Switch past.

0

Dit was echt een prima Mini Direct. Best wat lekkere games in het verschiet! Wel jammer dat jullie de Engelse versie plaatsen. Een beetje Neerlands hoop verdedigen mag toch? :D Nu Nintendo dat cloud-gaming heeft geïntroduceerd, ben ik wel benieuwd wat voor games er in de toekomst naar de Switch gaan komen. Dan worden games niet meer geremd door de technische prestaties die de Switch zelf op kan hoesten

0

Aanbevolen voor jou