Paradox Interactive koopt Surviving the Aftermath-studio

Paradox Interactive koopt Surviving the Aftermath-studio

Paradox Interactive heeft ontwikkelaar Iceflake Studios gekocht. Dat vertelt het bedrijf in een href="https://www.paradoxinteractive.com/en/paradox-interactive-acquires-finland-based-iceflake-studios/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">persbericht</a>.

Iceflake werkt momenteel aan Surviving the Aftermath, een survival-strategiegame in een post-apocalyptische wereld. De game is momenteel beschikbaar als vroegtijdige toegang op de Epic Games Store en Xbox One.

De afgelopen jaren kocht Paradox Interactive een flink aantal studio's, waaronder het Nederlandse Triumph Studios, bekend van Overlord, Airlines Manager-maker Playrion Studio en Shadowrun Returns-studio Harebrained Schemes. In totaal bezit Paradox Interactive negen interne ontwikkelaars, verspreid over de VS en Europa.

Dit jaar brengt Paradox Interactive onder andere Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor fantastische kwalitatieve strategische games moet je bij Paradox zijn. Ze groeien en groeien al een hele tijd de goede richting uit, en ook dit lijkt me een zeer goede match. Alleen maar kwaliteit, en toch zeer divers. Als ze nu nog het Jagged Alliance IP kunnen kopen en er één van die goede studios opzetten dan zijn ze godlike.

0

Aanbevolen voor jou