Paradox Interactive-games nu verkrijgbaar op GOG | Gamer.nl

Paradox Interactive-games nu verkrijgbaar op GOG | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het gaat om Crusader Kings Complete, Majesty Gold HD, Majesty 2 Collection en Victoria Complete, deze zijn een week lang voor de helft van de prijs verkrijgbaar. Daarnaast verkoopt GOG Europa Universalis en Hearts of Iron, deze zijn voor de normale prijs verkrijgbaar. GOG meldt dat er in de toekomst meer Paradox-games naar het platform komen.

GOG, voorheen Good Old Games, is een distributiesite voor pc-games en films. De site biedt kla ieke videogames zonder drm aan voor Windows, Mac en Linux. Sinds maart 2012 verkoopt de site ook recentere games zoals Alan Wake en A a in's Creed.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou