Paradox brengt Magicka naar consoles en PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Magicka is een top-down actiespel dat zich situeert in een fantasy-universum dat is geïnspireerd op de Noorse mythologie. Het spel is doorspekt met humor en steekt de draak met de clichématige fantasywerelden zoals we die uit veel rollenspellen kennen.

Een innovatief en dynamisch spreukensysteem moet zorgen voor meer dan een miljoen mogelijke combinaties van magische spreuken. Hiermee baant de speler zich in zijn eentje of coöperatief met maximaal drie andere spelers een weg door de dertien levels die de campagne rijk is.

Lead and Gold

Magicka zal de tweede consolegame zijn van de Zweedse uitgever die met name bekend is van strategische titels en de multiplayershooter Lead and Gold. Deze game die zich situeert in het Wilde Westen, staat nog steeds gepland om in het eerste kwartaal van dit jaar te verschijnen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou