Papers Please komt morgen waarschijnlijk naar iPad | Gamer.nl

Papers Please komt morgen waarschijnlijk naar iPad | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De begeleidende tekst in de tweet is kort: "12 december", wat erop zou wijzen dat de game morgen uitkomt. Het is niet duidelijk of de game alleen naar de iPad komt of ook naar andere iOS-apparaten. Papers Please kwam in 2013 uit op pc en Mac, en kreeg in 2014 een Linux-versie. Begin dit jaar kondigde Pope aan ook aan een PlayStation Vita-versie te denken.

In Papers Please zijn spelers een slechtbetaalde grenswacht in het onderdrukkende Arstotzka. Daar moeten spelers papieren controleren en daar zo min mogelijk fouten bij maken. Daardoor verdienen spelers net genoeg geld om hun familie te onderhouden. Ondertu en wordt de moraliteit van spelers op de proef gesteld als er mensen met steekpenningen, hartverscheurende verhalen of mysterieuze bedoelingen langs de grenspost komen.

Papers Please


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou