Paper Mario: The Origami King heeft een open wereld

Paper Mario: The Origami King heeft een open wereld

De nieuwste Paper Mario-game, Paper Mario: The Origami King, gaat een open wereld krijgen. Dat maakte het team achter de game bekend tijdens een interview met Game Informer.

Paper Mario: The Origami King werd in mei plotseling door Nintendo aangekondigd en komt over een paar weken uit. Tijdens een interview met Game Informer vertellen producer, Kensuke Tanabe en Masahiko Magaya, het hoofd van Intelligent Systems bij Nintendo, wat meer over de nieuwe Paper Mario-game. Daaruit blijkt dat het nieuwe vechtsysteem gebaseerd is op een Rubiks kubus en is Paper Mario: The Origami King niet meer verdeeld in verschillende hoofdstukken, maar is het dit keer een openwereld. “Een belangrijk kenmerk dat de wereld waar dit avontuur plaatsvindt bijzonder maakt, is dat er achter elke bocht een enorme map te ontdekken is", zegt Magaya. “Omdat de game zo is ingedeeld, waren we tijdens de ontwerpfase druk bezig om te zorgen dat er altijd iets in het gezichtsveld van de speler is om hun aandacht te trekken tijdens het verkennen van de wereld”.

Om ervoor te zorgen dat spelers tijdens het verkennen van de wereld niet de weg kwijtraken, kunnen spelers de vijf linten die Princess Peach in haar kasteel gevangen houdt volgen om naar het volgende punt in het verhaal te gaan. Dit kan te voet gedaan worden, maar er kunnen ook verschillende voertuigen gebruikt worden zoals bijvoorbeeld een boot en een schoenen-auto.

Paper Mario: The Origami King komt 17 juli uit op de Nintendo Switch.

Paper Mario: The Origami King

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer.

0
test

Van de ene kant jammer dat alles tegenwoordig open moet, van de andere kant krijg je wel meer waar voor je geld omdat je langer over een game doet en je vrij kunt verkennen.

0
test

@Linksquest Ik was al die drijvende vaten in het water van TW3 anders snel beu. XD

0

Aanbevolen voor jou