Pandora's Tower voor Wii mogelijk ook naar Europa | Gamer.nl

Pandora's Tower voor Wii mogelijk ook naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamekyo heeft via het eveneens Franse Livegen vernomen dat de game in 2012 naar Europa komt. Het gerucht dat Pandora's Tower ook een Europese release zou krijgen ontstond al eerder, toen voor de game ruimte werd ingedeeld op de entertainmentbeurs Japan Expo 2011 die onlangs in Frankrijk plaatsvond. Op het evenement zou Livegen op de hoogte zijn gebracht van een Europese release, hoewel door uitgever Nintendo nog niets officieel is bevestigd. 

Pandora's Tower maakt deel uit van de drie games die Amerikaanse RPG-fans graag naar de Verenigde Staten zien komen. Zij hebben daarvoor een speciale actie in het leven geroepen, genaamd Operation Rainfall. Nintendo America liet weten de oproepen van de fans te waarderen, maar gaf kort daarna aan geen wijzigingen aan te brengen in zijn releaseplannen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou