Pandora's Tower is actie-RPG | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eén van de wapens in de game is een ketting die spelers gebruiken om vijanden mee te vangen en items op te pakken. Naar verluidt zou de game een eenvoudig besturingsysteem bevatten. Pandora's Tower wordt ontwikkeld door Ganbarion en uitgegeven door Nintendo. In Japan staat de game gepland voor een release op 26 mei 2011. Wanneer de game in Europa verschijnt is nog niet bekend.

Nintendo heeft tevens een aantal details over het verhaal van Pandora's Tower vrijgegeven. Het verhaal van de actie-RPG richt zich op een vloek die op hoofdpersonage Ceres rust. Hoofdpersonages Ceres en Ende trachten deze vloek op te heffen. Daarvoor hebben ze het zogeheten 'Flesh of Beasts' nodig. Ende moet dit vlees verzamelen en naar Ceres brengen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou