Owlboy-studio brengt deze zomer Savant: Ascent Anniversary Edition uit

Owlboy-studio brengt deze zomer Savant: Ascent Anniversary Edition uit

Komt uit op pc, PlayStation, Xbox, Switch en mobiel

Owlboy-ontwikkelaar D-Pad Studio brengt ergens deze zomer Savant: Ascent Anniversary Edition uit.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Hoewel D-Pad vooral bekend is van het in 2016 uitgekomen Owlboy, bracht het tien jaar geleden Savant: Ascent uit, een combinatie tussen een platformer en een shoot-em-up. Spelers besturen de Alchemist, die door een mysterieuze entiteit uit zijn toren wordt verstoten en zich weer een weg omhoog moet banen. Elk gebied bevat echter maar twee platforms om tussen te wisselen.

Deze nieuwe versie bevat nieuwe content in de vorm van levels, bazen, power-ups en een soundtrack gemaakt door de Noorse muzikant Savant, waar de game losjes op is gebaseerd. Het spel komt ergens deze zomer uit op Steam, PlayStation-consoles, Xbox-consoles, Nintendo Switch, iOS en Android

"Ik denk dat veel mensen zich niet realiseren dat we een game voor Owlboy hebben uitgebracht", aldus Simon Stafsnes Andersen van D-Pad. "Savant: Ascent Anniversary Edition is een fantastische manier om deze game aan een nieuw publiek te introduceren en fans van het origineel een nieuwe versie te laten ervaren."

D-Pad Studio werkt verder ook nog aan de multiplayergame Vikings on Trampolines, dat op een nog onbekende datum naar pc, PlayStation- en Xbox-consoles komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou