Overzetten save naar Spider-Man Remastered nu mogelijk

Overzetten save naar Spider-Man Remastered nu mogelijk

Spelers kunnen vanaf nu hun savefile van Spider-Man op de PlayStation 4 overzetten naar Spider-Man Remastered. Dat bevestigt onder andere href="https://www.pushsquare.com/news/2020/11/marvels_spider-man_ps4_to_ps5_save_transfer_available_now" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Push Square.</a>

Het overzetten van de save is mogelijk na de laatste update van de games. Om de save over te zetten moeten spelers versie 1.19 van het origineel hebben geïnstalleerd, om deze vervolgens te uploaden in het in-game selectiescherm.

De Spider-Man Remastered op PlayStation 5 moet geüpdatet zijn naar versie 1.001.000. In die versie kunnen spelers de save weer downloaden.

Het is daarnaast mogelijk om zowel de remaster als het origineel op de PlayStation 5 te installeren, zodat er geen PlayStation 4-console benodigd is voor het proces. Bij het overzetten worden automatisch ook alle trophies vrijgespeeld, inclusief de nieuwe trophies indien aan de voorwaarden is voldaan.

Spider-Man Remastered is verkrijgbaar bij de ultimate edition van Spider-Man: Miles Morales, dat afgelopen week verscheen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil Batman....! Ik heb een leuke tijd gehad met Spider-Man en MM. Grafisch zeer indrukwekkend op PS5.

0

Aanbevolen voor jou