Overzetten bestanden naar Switch Lite wordt mogelijk

Overzetten bestanden naar Switch Lite wordt mogelijk

Het wordt mogelijk om bestanden over te zetten van de originele Nintendo Switch naar de Switch Lite. Ook zegt Doug Bowser, de president van Nintendo Amerika, dat de Switch Lite geen vervanger is van de 2DS en 3DS.

De aangekondigde Nintendo Switch Lite is lichter en compacter dan zijn voorganger en richt zich op handheld-gaming. De nieuwe console roept veel vragen op van fans, waarvan er een aantal worden beantwoord door Doug Bowser, de president van de Amerikaanse tak van Nintendo, in een interview met CNET. Zo vertelt Bowser onder andere dat het mogelijk wordt om bestanden over te zetten van de originele Switch naar de Switch Lite.

Bowser is van mening dat de Switch Lite goed past in een huishouden waar meerdere spelers de kleinere Nintendo-console hebben, met één vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch die is aangesloten aan een televisie. Hierbij moet het mogelijk worden om op beide apparaten te spelen, zonder dat de progressie verloren gaat. "Het wordt mogelijk om je speelervaringen over te zetten tussen je apparaten. Op een later moment vertellen we hier meer over", aldus Bowser.

De Nintendo Switch Lite lijkt als handheld-console een vervanger te worden van de Nintendo 2DS- en 3DS-families. Volgens Bowser hoeven fans hier echter niet bang voor te zijn. Hij zegt namelijk dat de handhelds naast de Switch-producten blijven bestaan. "We gaan door met het ondersteunen van de 2DS en 3DS, zolang deze worden verkocht", aldus Bowser.

Met de onthulling van de Nintendo Switch Lite, zijn er veel fans die nu ook hopen op een aanstaande aankondiging van een duurder, krachtiger Switch-model. Bowser zegt hier echter niks over en verzekert dat de originele Switch voorlopig een belangrijk onderdeel blijft van de Nintendo line-up.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Naja naast de huidige switch en de lite ga ik echt niet nog een "pro" versie erbij kopen. Mocht nintendo meer heavy games gaan ondersteunen zoals the witcher en dark souls zal ik het wellicht overwegen maar anders niet Voor mij blijft het gemis van een netflix app ook een minpunt

0
test

Ik blijf het fantastisch vinden, Bowser die bij Nintendo werkt

0

Aanbevolen voor jou