Overwatch volgend weekend gratis speelbaar op consoles | Gamer.nl

Overwatch volgend weekend gratis speelbaar op consoles | Gamer.nl

Overwatch is van 9 tot 12 september gratis speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt Blizzard bekend.

Tijdens het weekend zijn alle 22 helden en dertien maps speelbaar in alle modi. Mochten spelers de game vervolgens aanschaffen, wordt hun progre ie overgezet. Daarbij hoort ook alle content verkregen via Loot Boxes. Het is echter niet mogelijk om Trophies en Achievements te ontgrendelen tijdens het gratis weekend.

Voor het Overwatch gratis weekend is geen PlayStation Plus nodig, maar wel Xbox Live Gold. De game is te downloaden in de PlayStation Store en via Xbox Live en neemt respectievelijk zo'n 9GB en 15GB ruimte in op de hardeschijf.

Voor spelers die Overwatch al bezitten is vandaag een nieuwe patch uitgekomen. Middels de patch bereidt Blizzard de game alvast voor op het nieuwe competitieve seizoen door het skill ranking-systeem op de schop te nemen. Zo ligt de skill rating van spelers niet meer tu en de 1 en 100, maar tu en 1 en 5.000 en is Sudden Death in zijn geheel uit de game gehaald.

De patch voegt daarnaast ook de nieuwe map Eichenwalde toe en doet aanpa ingen aan de verschillende helden voor beter gebalanceerde matches. Een compleet overzicht van de toevoegingen in de patch is te vinden op het forum van Blizzard.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou