Overwatch krijgt Deathmatch-modus met nieuwe map | Gamer.nl

Overwatch krijgt Deathmatch-modus met nieuwe map | Gamer.nl

Gisteravond heeft Blizzard twee Deathmatch-modi aangekondigd voor Overwatch. Deathmatch is op dit moment beschikbaar in de Overwatch Public Test Region op pc.

Overwatch zal binnenkort een nieuwe gamemodus krijgen, genaamd Deathmatch. De modus is nu beschikbaar in de Overwatch Public Test Region (PTR), exclusief voor pc. Deathmatch kent twee versies, Deathmatch en Team Deathmatch.

In Deatchmatch spelen tot acht spelers tegen elkaar in een free-for-all, waarin de eerste speler die twintig punten behaald, het spel wint. Punten zijn verkrijgbaar door kills te maken. Spelers verliezen een punt door dood te gaan, op welke manier dan ook.

Ook brengt Blizzard een nieuwe map uit speciaal voor free-for-all Deathmatch, genaamd Château Guillard. Binnen de lore van de game ligt deze map in de buurt van Annecy in Zuid-Frankrijk en is de map vastgoed van Widowmakers familie.

In Team Deathmatch wordt een traditionele 6v6 matchup aangehouden.

Beide Deathmatch-modi worden uiteindelijk op alle platformen uitgebracht worden en zullen gelanceerd worden wanneer de modi succesvol getest zijn in de PTR.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou