Overwatch komt naar de Switch

Overwatch komt naar de Switch

Overwatch komt op 15 oktober naar de Nintendo Switch. Dat werd tijdens de Nintendo Direct-uitzending vannacht aangekondigd.

Overwatch is een team-based multiplayershooter van Blizzard waarbij spelers tussen helden met verschillende eigenschappen kunnen kiezen. Het spel is sinds 2016 beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Blizzard is de shooter de afgelopen jaren blijven ondersteunen met nieuwe personages, levels en modi.

Eerder gingen er al geruchten over een Switch-versie van Overwatch. Eind vorige maand verscheen er kort een etui van Overwatch om de Switch in op te bergen op Amazon. Deze was officieel gelicenseerd door Nintendo en Blizzard. Veel gamers gingen er daardoor van uit dat het spel op de hybride console zou verschijnen. Gisteren bevestigden Kotaku en Eurogamer ook al dat Overwatch voor Switch in de maak is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit gaat een prima switch titel worden, lekker ook om m mobiel te kunnen spelen.

0
test

@darkmanwls ik kan zelf niet overweg met shooters in handheld. Ik heb daar echt de pro controller voor nodig. De joysticks van de joycons zijn te priegel daarvoor. Ik weet niet of ik de enige ben

0

Aanbevolen voor jou