'Oververhitting ligt niet aan PS3 én niet aan L.A. Noire' | Gamer.nl

'Oververhitting ligt niet aan PS3 én niet aan L.A. Noire' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de twee partijen gaat het om een zeer kleine groep gamers die problemen heeft met een PlayStation 3 die oververhit raakt of zich afsluit tijdens het spelen van L.A. Noire. De partijen zeggen aan oplo ingen te werken voor alle problemen die mogelijk de kop opsteken en roepen mensen op contact op te nemen met de klantenservice van PlayStation of Rockstar zodra ze problemen ondervinden.

Het gezamenlijk statement komt na vingerwijzen over en weer tu en de twee partijen gisteren. Eerst stond op een veelgestelde vragen-sectie op de L.A. Noire-website dat sommige oudere PlayStation 3's oververhit raken door de onlangs vrijgegeven firmware 3.61. Vervolgens bracht Sony een statement uit dat er geen problemen zijn met de firmware en dat er mogelijk wel problemen zijn met de game. Rockstar had toen inmiddels alle verwijzingen naar firmware 3.61 van de website verwijderd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou