OutRun Online Arcade van PlayStation Network gehaald | Gamer.nl

OutRun Online Arcade van PlayStation Network gehaald | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

OutRun Online Arcade werd vorig jaar april wereldwijd uitgebracht voor Xbox Live Arcade en exclusief voor Europa voor het PlayStation Network. Met het verlopen van de licentie om een selectie aan Ferrari-modellen in het spel te gebruiken, zag SEGA zich echter genoodzaakt om het spel niet langer beschikbaar te stellen op PSN. PlayStation 3-gebruikers die het spel al hebben gedownload, kunnen het gewoon blijven spelen.

OutRun Online Arcade is gebaseerd op het arcadespel OutRun 2006: Coast 2 Coast, dat op zijn beurt weer afgeleid is van de allereerste Outrun, dat in 1986 al in Japanse arcadehallen te spelen was. De ontwikkelaar Yu Suzuki omschreef de OutRun-serie als een cruisespel, in plaats van een racespel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou