Outriders heeft last van opstartproblemen

Outriders heeft last van opstartproblemen

Verschillende problemen zorgen ervoor dat Outriders door veel spelers niet gespeeld kan worden.

Gister verscheen Outriders voor het grote publiek, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het lijkt er op dat de servers van de game niet opgewassen zijn tegen de hoge spelersaantallen.

Zo geven talloze spelers aan dat ze niet voorbij het inlogscherm komen. De één zegt dat de game van People Can Fly geen internetverbinding kan maken,  en de ander komt niet voorbij het authenticatiescherm. 

Op de officiële website van de game wordt aangegeven dat er ergens een uitval is opgetreden waardoor de servers niet naar behoren werken. Het probleem wordt momenteel onderzocht.

In een blogpost op Reddit, geeft uitgever Square Enix aan dat het probleem alle aandacht van de studio heeft en dat er aan patches wordt gewerkt om de problemen te verhelpen.

De shooter van People Can Fly en Square Enix is reeds beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers kunnen in de game hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een verrassing. Daarom speel ik nooit day one dit soort spellen

0
test

In de middag had ik er nog geen last van maar gisteravond ging het idd fout. Al met al wel een leuke game! Hopelijk lossen ze het snel op

0

Aanbevolen voor jou