Outlast met dlc nu verkrijgbaar op Xbox One | Gamer.nl

Outlast met dlc nu verkrijgbaar op Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De officiële releasedatum staat nog op 24 juni, maar de game is volgens Polygon nu al verkrijgbaar. De game kost 19,99 dollar, de dlc kost 8,99 dollar. Vorig jaar verscheen de game al op pc en in februari kwam hij ook uit voor de PlayStation 4.

Outlast speelt zich af tu en de verlaten gebergten van Colorado, waar angstaanjagende dingen op de loer liggen in Mount Ma ive Asylum. Dit al lang verlaten gekkenhuis is recentelijk in het geheim weer open gegaan dankzij de 'onderzoek en goede doelen'-afdeling van de Murkoff Corporation. De speler kruipt in de huid van de onafhankelijke journalist Miles Upshur. Hij weet in de faciliteit te geraken en ontdekt een verschrikkelijke connectie tu en wetenschap en religie, tu en natuur en iets totaal anders.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou