Outland komt eind april of begin mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Outland is een tweedimensionale game gebaseerd op games als Prince of Persia. Bewapend met een zwaard nemen spelers het op tegen allerlei tegenstanders, springen ze van platform naar platform en lo en ze puzzels op. De speler kan gebruikmaken van lichte en donkere energie, in de game weergegeven door de kleuren blauw en rood. Wanneer spelers de lichte energie hanteren, kunnen ze bijvoorbeeld blauwe kogels absorberen. Hetzelfde geldt voor rode kogels, wanneer ze onder invloed staan van de rode energie.

De game, die zowel een singleplayermodus als een coöperatieve multiplayermodus bevat, wordt ontwikkeld door Housemarque. Die studio was eerder verantwoordelijk voor de games Dead Nation en Super Stardust HD.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou