Oude beelden Beyond Good & Evil 2 uitgelekt | Gamer.nl

Oude beelden Beyond Good & Evil 2 uitgelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op deze conferentie waren Prince of Persia-bedenker Jordan Mechner en Rayman en Beyond Good & Evil-maker Michel Ancel aanwezig. Zij bespraken hoe ze een game ontwerpen, Ancel liet daarvoor naast oude beelden van Beyond Good & Evil 2 ook concepttekeningen zien. Deze zijn geïnspireerd door India, waar de grafische ontwerpers van het ontwikkelteam enkele jaren terug naartoe zijn gevlogen om foto's te nemen.

Het is niet bekend of de stijl die op het moment van de beelden werd aangehouden uiteindelijk in de game terecht zal komen. Ancel gaf de afgelopen tijd voorrang aan het maken van Rayman: Origins, dat later deze week verschijnt. Als de game komt, dan zal dit pas op de volgende generatie consoles zijn. Ancel liet weten dat er op dit moment een klein team bezig is met de game op PC en dat hij wacht tot de tijd dat ook de consoles in staat zijn om de visie die hij voor het vervolg heeft tot uiting te brengen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou