Oscar Isaac speelt Solid Snake in Metal Gear Solid-verfilming

Oscar Isaac speelt Solid Snake in Metal Gear Solid-verfilming

Acteur Oscar Isaac kruipt in de huid van gamepersonage Solid Snake in een aankomende verfilming van de Metal Gear Solid-franchise.

Dat meldde Deadline, wat vervolgens werd bevestigd door The Hollywood Reporter. Isaac is bekend om zijn rollen in films als Ex Machina, de recente Star Wars-trilogie en het aankomende Dune.

De Metal Gear Solid-verfilming werd al zo'n acht jaar geleden aangekondigd. In 2018 werd gemeld dat Jordan Vogt-Roberts - bekend van Kong: Skull Island en The Kings of Summer, regisseert. Inmiddels heeft hij op Twitter een foto gepost warin hij met Isaac te zien is. In het verleden liet Vogt-Roberts al weten Isaac in de rol te willen zien. Het script wordt geschreven door Derek Connolly. Sony is het productiebedrijf.

Meer details over de verfilming zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zie hem nou niet als solid snake. Maar hey er zijn wel vaker acteurs waar je denk die was niet geschikt voor de rol en deed het beter dan wie dan ook heath ledger als joker en ook Michael Keaton als batman.

0

@hulstpower het is een goeie acteur en hij lijkt nog enigszins op

0
test

@fonsrutte vind je vind hem er helemaal niet op lijken. Maar komt omdat als je weet op wie snakes uiterlijk gebaseerd is dan lijkt ie daar op. En ik bedoelde niet met slechte acteur vind hem gewoon geen snake kwa uiterlijk. Daarom zei ik. Ook heath en Michael was ook kritiek op toen ze hun rollen deden.

0
test

Gewoon Nicolas Cage gebruiken. Instant klassieker!

0
test

@MARQ242 Hahahaha dat is ook een optie idd.

0
test

@MARQ242 Iedere film wordt beter met Nicholas cage erin.

0

@MARQ242 ik denk serieus dat Cage wel zou passen in deze film. In een dergelijke film is alles over de top en daar past Cage het beste bij

0

Aanbevolen voor jou