Ori and the Will of the Wisps krijgt een Series X-upgrade

Ori and the Will of the Wisps krijgt een Series X-upgrade

De Xbox One-game Ori and the Will of the Wisps krijgt via Xbox Smart Delivery een Xbox Series X-upgrade later dit jaar.

De upgrade komt ergens dit najaar uit en is geheel gratis voor mensen die de game al op Xbox One hebben. Met de upgrade kan de game in 120 frames per seconde en 4K HDR gespeeld worden.

Het vervolg op de succesvolle 2D-platformer Ori and the Blind Forest laat spelers er op uittrekken om de mysteries buiten het bos van Nibel te ontdekken en Ori's ware lot te ontrafelen. De game verscheen eerder dit jaar op Xbox One en pc.

Gamer.nl recenseerde het spel en schreef: "Ori and the Will of the Wisps voelt meteen vertrouwd, terwijl er vanaf het eerste moment allerlei nieuwe elementen worden geïntroduceerd. Dat die uitbouw niet tornt aan het fundament van Ori als metroidvania met een focus op platformen is een knappe prestatie. Bovendien geeft het de prachtige wereld wat welkome context. Niet alle toegevoegde spelmechanieken zijn even noodzakelijk, maar afbreuk doen ze geenszins. Het tegendeel is waar voor alle technische problemen en bugs die tijdens het spelen de kop op kunnen steken."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

4K, HDR en 120fps... dat kan m'n tv allemaal niet :'( Iemand tips hoe ik m'n vriendin kan overtuigen dat die huidige 55" echt niet goed genoeg meer is? :D

0

@FishSt1ck wees een man en geef aan dat je graag een nieuwe tv wilt om goed te kunnen gamen? :')

0
test

@FishSt1ck Ja je huidige tv verwijderen en zeggen er is ingebroken.

0
test

@FishSt1ck Haal "voor de fun" je Wii van zolder, en stof em af. Zeg dat je graag met haar weer eens wilt bowlen. En werp dan "per ongeluk" zo'n Wiimote door je tv. ;)

0

@FishSt1ck Je kunt je vriendin inruilen voor een nieuwe televisie.

0

Aanbevolen voor jou