Ori and the Blind Forest komt begin 2015 uit | Gamer.nl

Ori and the Blind Forest komt begin 2015 uit | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game had in eerste instantie nog eind dit jaar moeten verschijnen, maar van een precieze releasedatum was geen sprake. Volgens de ontwikkelaar heeft men de besli ing samen met Microsoft gemaakt om nog verder te werken aan de game. Op deze manier moet er "een extra laagje kwaliteit over een onvergetelijke game-ervaring" komen.

Ori and the Blind Forest werd deze zomer tijdens E3 onthuld. De platformer valt op door de kleurrijke graphics en het hoofdpersonage, dat door projectielen en andere gloeiende objecten in de omgeving kan bewegen. De game komt naar Xbox One, Xbox 360 en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou