Ori and the Blind Forest en Screamride verschijnen in maart | Gamer.nl

Ori and the Blind Forest en Screamride verschijnen in maart | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De platformer Ori and the Blind Forest verschijnt op 11 maart op Xbox One en pc. De game komt alleen digitaal beschikbaar. Screamride, waarin spelers achtbanen maken en bezoekers zo mi elijk mogelijk maken, verschijnt op 6 maart fysiek voor Xbox One en Xbox 360.

Tenslotte heeft Microsoft ook bekendgemaakt dat State of Decay: Year-One Survival Edition, een remaster van de Xbox 360-game, op 1 mei beschikbaar komt. Mensen die de game al op Xbox 360 hebben krijgen 33 procent korting op de digitale versie van de Xbox One-versie en het exclusieve personage Gurubani Kaur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou