Ori and the Blind Forest: Definitive Edition op 14 juni in winkels | Gamer.nl

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition op 14 juni in winkels | Gamer.nl

Een fysieke uitgave van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition voor pc ligt op 14 juni in Nederlandse winkels. Daarnaast wordt er ook een gelimiteerde editie uitgebracht. Dat maakt uitgever Microsoft bekend.

Microsoft brengt ook een retail-versie uit voor Xbox One voor 19,99 dollar maar deze wordt enkel uitgegeven in de Verenigde Staten. Op pc komt Ori and the Blind Forest: Definitive Edition fysiek beschikbaar als zowel een normale editie en een gelimiteerde uitgave. De pc-versies worden uitgegeven door Nordic Games.

De normale uitgave kost 19,99 euro en bevat het spel in een luxe uitvoering, een quickstart guide en een poster op A3-formaat.

De gelimiteerde uitgave voor pc kost 29,99 euro en bevat de game in een steelbook-verpakking, de soundtrack op cd, een quickstart guide, twee dubbelzijdige A3-posters en twee ansichtkaarten.

De inhoud van beide versies is op onderstaande afbeeldingen te zien. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition is reeds digitaal beschikbaar op pc en Xbox One.

Ori and the Blind Forest
Ori and the Blind Forest
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou