Opnieuw gameplaybeelden van Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

Opnieuw gameplaybeelden van Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De beelden zijn afkomstig van de bèta van de game en hierin is te zien hoe een team van vier politieagenten het opneemt tegen vier bankrovers. De game bevat onder meer politiemotoren, politiewagens, bepantserde voertuigen met daarop gemonteerde machinegeweren en helikopters. Later is te zien hoe de speler een vrachtwagen met oplegger pakt die ergens in het level geparkeerd staat. 

Uit de beelden blijkt dat speler de rol van Operator, Mechanic, Enforcer of Profe ional op zich kunnen nemen. Dit komt overeen met een eerder lek waaruit naar voren kwam welke wapens, voertuigen en emblemen Battlefield: Hardline gaat bevatten. 

De beelden waren eerst nog beschikbaar op YouTube en Dailymotion, maar worden hier weggehaald. Op moment van schrijven zijn de beelden nog wel te zien via bijvoorbeeld deze Facebook-pagina


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou