Opnames Borderlands-film beginnen spoedig

Opnames Borderlands-film beginnen spoedig

De opnames van de Borderlands-film beginnen waarschijnlijk binnenkort. Dat blijkt uit een interview metAdam Goodman, hoofd van het Hongaarse MidAtlantic Films.

"We hebben ruimte gemaakt voor een Lionsgate-film, Borderlands (met Cate Blanchett en Kevin Hart), we doen seizoen drie Jack Ryan voor Paramount TV en we doen een Marvel-project, waarover ik vanwege de gebruikelijke veiligheidsredenen niks over mag zeggen", zegt Goodman tegen The Hollywood Reporter.

De film wordt geregisseerd door Eli Roth (Cabin Fever, Inglorious Bastards), met Cate Blanchett als het personage Lilith en Kevin Hart in een nog onbekende hoofdrol. Gespeculeerd wordt dat Hart het personage Roland vertolkt.

Momenteel is nog geen releasedatum voor de film bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Kevin Hart in een nog onbekende hoofdrol" - nou niet Roland iig, tenzij ze flink willen afwijken van het bronmateriaal. Als ze een beetje het verhaal van de eerste game gaan volgen dan vermoed ik dat ze hem gaan inzetten als vervanger voor Commandant Steele, dat was toch al een bijna betekenisloze bad guy (girl?) met letterlijk 2 minuten schermtijd. Of als stem van ClapTrap...

0
test

Ik voorspel dat deze film een heel hoog 'Mad Max'-gehalte met zich mee gaat dragen.

0

Aanbevolen voor jou