Oplossing voor rugzak-bug in The Division in update van 12 april | Gamer.nl

Oplossing voor rugzak-bug in The Division in update van 12 april | Gamer.nl

Een oplossing voor de rugzak-bug in The Division wordt met de update van 12 april verholpen. Dit bevestigt Ubisoft in een bericht op het Ubisoft-forum. Eerder erkende de ontwikkelaar het probleem. Wanneer spelers in The Division een high-end backpack proberen te craften, worden zij uit het spel gezet. 

Spelers worden tijdens het maken van deze rugzak doorgestuurd naar een laadscherm, wat vervolgens niet meer weggaat. Ubisoft vroeg eerder aan spelers om specifieke informatie, waaronder het platform waar zij op spelen en of zij error codes tegenkwamen. Het bedrijf heeft de verzamelde informatie gebruikt om een oplo ing voor het probleem te vinden.

“We lanceren een oplo ing voor het probleem in de 1.1 update, die op 12 april live gaat”, schrijft Ubisoft op het forum. “Omdat voor deze fix een client patch nodig is, kunnen we dit niet eerder lanceren. We bedanken jullie voor het geduld.” 

Op 12 april geeft Ubisoft een gratis nieuwe update uit, welke onder andere een Incursion-uitbreiding met de naam Falcon Lost toevoegt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou