Ophef over onthulling gezicht Tali in Mass Effect 3 | Gamer.nl

Ophef over onthulling gezicht Tali in Mass Effect 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fans maken zich onder meer boos over het feit dat BioWare de foto, gemaakt door Matthew Leete, nauwelijks bewerkt lijkt te hebben. Dit getuigt volgens hen van luiheid, omdat de onthulling van het gezicht van Tali voor hen een belangrijke gebeurtenis is binnen het Ma Effect-universum. Tali had de eerste twee delen van de serie altijd een masker op.  

Eerdere ophef

Het is niet de eerste keer dat er ophef ontstaat rond Ma Effect 3. Vorige week werd bekend dat een speciaal ras in Ma Effect 3 alleen via een pre-order of DLC speelbaar zou zijn. Veel gamers zagen dit als het te koop aanbieden van content die in de game zou moeten zitten. Ook heeft website Metacritic deze week tientallen reviews van Ma Effect 3 door gebruikers verwijderd omdat zij de laagst mogelijke score aan de game hadden gegeven, dat terwijl de game nog niet officieel uit was. BioWare heeft nog niet gereageerd op de ophef over de onthulling van Tali's gezicht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou