Open bèta voor Rainbow Six Siege begint, heeft problemen | Gamer.nl

Open bèta voor Rainbow Six Siege begint, heeft problemen | Gamer.nl

De open bèta van Rainbow Six Siege begint vandaag om 16:00 uur en heeft op voorhand al te kampen met een aantal problemen. Dit laten spelers die sinds gisteren al toegang hadden tot de bèta op fora en social media weten.

Spelers die eerder deelnamen aan gesloten bèta's van de game, kregen een dag eerder toegang tot de open bèta. Uit klachten van deze spelers blijkt dat de servers voor de bèta problemen veroorzaken. Spelers klagen namelijk over connectieproblemen.

Ubisoft plaatste een in-game bericht om spelers te informeren dat er aan de problemen werd gewerkt. In dit bericht lijkt ook een intern bericht te lezen zijn, waarin staat: “Zullen we gewoon een algemeen bericht plaatsen?” Mogelijk is de tekst uit een interne e-mail per ongeluk meegekopieerd.

Inmiddels geeft een Ubisoft-medewerker aan dat de problemen zijn verholpen. Spelers worden verzocht hun game opnieuw op te starten.  De open bèta van Rainbow Six Siege duurt tot zondag. Het spel komt op 1 december uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou