Open bèta PS5-versie Final Fantasy 14 start vandaag

Open bèta PS5-versie Final Fantasy 14 start vandaag

De open bèta voor de PlayStation 5-versie van mmo Final Fantasy 14 begint vandaag.

Iedereen kan meedoen aan de test door in de PlayStation Store voor 'Final Fantasy PS5 Upgrade Edition (Beta Vesion) te kiezen. Mensen die het spel al op PS4 spelen kunnen op hun PS5 vanuit de Game Library meteen de PS5-versie kiezen om te downloaden.

Volgens een nieuwe post op PlayStation Blog kunnen spelers kiezen uit drie opties: 4k (2160p), WQHD (1440p) en Full HD (1090p). De twee laatstgenoemde opties geven gameplay in 60 fps weer, terwijl in 4k het spel rond de 40 fps draait.

Daarbij krijgt de PS5-versie 91 nieuwe Trophy's, waarbij 53 Trophy's voor de basisgame zijn en 38 Trophy's voor de verschillende uitbreidingen. Verder maakt de PS5-versie van de game gebruik van 3D-audio en tevens haptic feedback via de DualSense-controller. 

Het is de bedoeling dat de bèta zolang nodig is blijft lopen, voordat de uiteindelijke versie lanceert - al wordt alle geboekte progressie meegenomen. Daarbij kunnen spelers van de PS4-versie hun personage en progressie meenemen naar de PS5-bèta.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je moet een actief account van de ps4 versie hebben om mee te doen. Dus niet open voor iedereen zo lijkt...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC ik haalde het van de omschrijving op de ps store... lekker tegenstrijdig dit. Misschien maar gewoon downloaden en proberen!

0
test

Wel jammer. Ik had gehoopt op 4K 60fps met deze update :(

0

Aanbevolen voor jou